onsdag 16 juli 2008

Sara Dennås debatterar mot Jytte Guteland

Solen skiner i sthlm, det är helt underbart. Min kära kolega och MSU ordf. Sara var uppe tidigt idag, rättare sagt 04.50. Kl 6.45 var det dags att debattera i TV4. SSU vill starta en friskola i Borås, SSU som är emot friskolor vill med detta visa enligt dem hur sjukt systemet är. Sara lyfte fram kunskap och kvaliteten i skolan och att det är det som ska styra. Jag ät grymt imponerad av Sara och MSU.

fredag 11 juli 2008

Niklas i Studio 1




Niklas är fortfarande glad för kramen från Danny. Med stort engagemang talar Niklas om FRA, moderaternas förnyelse arbete och miljö! Beröm fick ungdomsförbundet av Inger Harlevi moderat fr Gotland, hon nämnde att 2006 fanns det inga muffare på Gotland, nu finns det flera aktiva. Bra jobbat Alexander Engström Distriktsordf. på Gotland. Gå in på SR.se och studio Ett för att lyssna.

Träningsvärk

I går var det grillning och fotboll med MUF. Det känns att jag spelade forboll igår, idag har jag sjukt mycket träningsvärk. Nu sitter jag på på ett seminarium som Sveriges kvinnojourers riksförbund anordnat. Henrik von Sydow deltager i en debatt om den nya sexualbrottslagen.

Han sköter sig mycket bra. Henrik var för övrigt med i dagens Resumé. De skriver bl a. att Henrik är en av dem som flyttat fram sina positioner, han tippas som minister vid en regeringsombildning. Henrik är en slitvarg som ska sätta Bodström på plats, det kommer han att lyckas med.

torsdag 10 juli 2008

En lyckad grillning med Moderata Ungdomsförbundet

Det är varmt och jag är svettig... fotbollen har satt sina spår. Jag är nyss hemkommen från en fantastiskt lyckad grillning och fotboll med Moderata Ungdomsförbundets. Uppslutningen var grym, ca 40 personer var med :). Det är enormt roligt att se det engagemang som finns bland oss i Moderata Ungdomsförbundet.

Skulle kanske ha börjat med fotbollsmatchen... :). Vårt Team vann, bra kämpat... Vi var helt enkelt lite bättre! Laget bestod av Lars Rådén, Hampus Magnusson, Rola Brentlin och Johan Lundberg Tror att resultatet blev 10-8. Det andra laget kämpade på bra och lyckades knappa in på slutet... men vi stod emot. Motståndarlaget bestod av André Assarsson, Niklas Wykman, Hannes Holmér, Tina Ghasemi och Jerry Broman.

Alliansen.




Solen skiner från en blå himmel, helt underbart.
För att vi ska vinna valet 2010 behövs en vinnande politik och ett vinnande lag.
Alliansen har alla förutsättningar :).

onsdag 9 juli 2008

Dagens moderator




Stig-Björn Ljungren, statsvetare och fd sosse

tisdag 8 juli 2008

André som modebloggare :)

Det handlar om vilka signaler vi sänder... Klädkod. Kolla in André Assarssons modeblogg ;).

Niklas vinnare i debatt




Niklas var grymt bra i bostadsdebatten. Marknadsekonomi, bostäder för unga. Bra jobbat Niklas!

torsdag 3 juli 2008

Kampanj

Hej På Er!
En klar blå himmel och en stor gul sol! Fina stränder, varmt vatten och friheten som känns i vinden. På lördag kommer MUF Halland att kampanja på stränder runt om i Halland!

Programmet ser ut följande på lördag den 5 juli.

Klockan 11.00 är det samling på Moderaternas kansli i Halmstad. Hör av er om ni ska med :), för att kunna få ihop transporten. Strax efter elva beger vi oss till Mellbystrand för att genomföra en grym kampanj, med grymt material www.jagalskarsverige.se.
Klockan 19.00 är det grillkväll hemma hos Sonny.

Vi ses. Varmt Välkomna
Jenny Petersson

Solen skiner igen

Äntligen har solen kommit tillbaka :)

Till helgen blir det Västkusten, sol, bad, kampanj.