måndag 24 december 2007

lördag 22 december 2007

Julen närmar sig...


Julen närmar sig med stormsteg... Den 23e lämnar jag västkusten för att resa in i landet. Jag kommer att bege mig till Älmhult för att fira jul med familjen.

Snart kan vi lägga år 2007 bakom oss. Vi i MUF Halland har haft ett fantastiskt år. Vi har haft kampanjer som har avlöst varandra, vi har anordnat utbildningar med hög kvalitet. Ett stort tack till er alla som varit med i denna framgång. Under 2008 kommer vi i MUF Halland fortsätta att växa, fler kommer att vinnas för våra ideér. Fler muffare och fler moderater!

Jag vill i detta sammanhang även påminna att MUF Hallands distriktstämma 2008 som kommer gå av stapeln 2-3 februari. Stämmoförhandlingarna kommer att hållas på Alebo Pensionat, i Unnaryd utanför Hyltebruk i södra Halland, Ni är Varmt Välkomna.

Till sist ; Jag önskar er alla en GOD JUL
och ett GOTT NYTT ÅR!
Jenny Petersson,

onsdag 5 december 2007

Grattis du är antagen!

Den som säger att det var bättre förr bör tänka om,.. skönt att det finns ett ungdomsförbund med positivt tänkande om framtiden. Gott att vara en del av det!
Rapporten "Grattis du är antagen" från moderata ungdomsförbundet ställer krav på treterminssystem, ökat ansvar för gymnasieskolorna för jämlik rekrytering till högskolan och universitetsstyrelser utan politiker, grymt! Tänk er, universitetsstyrelse utan klåfingriga politiker!

Hela rapporten Grattis du är antagen finns att ladda ner på muf.se