måndag 19 november 2007

Vintertid...

Full fart med julmässan...
Fasen vad roligt det är!

Kram

måndag 12 november 2007

Påväg till Sthlm

Hej!
Det har varit en inspirerande och rolig helg nere i Lund. MUF-Skåne hade sin årliga UM utbildning för sina medlemmar och sedan fanns det några utbölingar som jag som deltog :). Efter en helt underbart inspirerande helg är det dags för nya utmaningar. Jag är på väg till Stockholm, ska på möte med de sex arbetsgrupperna för den politiska utvecklingen av Moderata Ungdomsförbundet. Tiden går fort, Vinna 2010! Vi måste vinna framtidsdebatten. Sossarna rör sig mer åt höger, efter valet trodde jag att de skulle föra en mer vänster politik… men inte. Det gäller att vi fortsätter att vara det nya arbetarpartiet men även hitta/formulera de nya framtidsfrågorna. Är säker på att vi lyckas med detta! Jag är ju optimist!

Vad händer i veckan- Jenny
jobb, jobb, jobb, nämnd-möte, fika, måla om i min lgh, middag mm.

Vad händer i veckan. MUF-Halland
15-16 november. Kampanj på Högskolan i Halmstad. Moderata Studenter kommer på besök :). Högskolegruppen består av Viktoria, Sonny, Alexandros och Tapio. Tapio ansvarar för dagen. http://www.mufhalland.se/.

16 november: 19.00, MUF-Kungsbacka inviger sin nya lokal. Separat inbjudan är utskickad. Vill du komma? Tveka inte, häng med, gå in på http://www.mufhalland.se/.

18 november: Distriktsstyrelsen i Halland har möte Kl. 18.00. Mötet hålls i moderaternas partilokal i Halmstad. (Strandg 14). Alla medlemmar är varmt välkomna. Fika finns från 17.45.

På återseende!